BIRKOSIT-tiivistemassa

  BIRKOSIT on teollisuuden käyttöön kehitetty tiivistemassa. Se on suunniteltu sovelluksille, joiden lämpötila- ja paineolosuhteet asettavat äärimmäisiä vaatimuksia tiivistemassan laadulle.

  Massa soveltuu erityisesti erilaisten metalliliitosten tiivistämiseen. Sen käyttökohteita ovat:

  • Höyry- ja kaasuturbiinit
  • Voimalaitokset
  • Kaasu- ja vesilaitokset
  • Öljynjalostamot
  • Sulattamot
  • Telakat
  • Maalin ja kumin valmistajat
  • Kemianteollisuus

  BIRKOSITIN lämmönsietokyky on erinomainen. Se kestää kuumaa höyryä, ilmaa ja vettä, kevyttä polttoöljyä ja voiteluaineita, sekä maakaasua ja raakaöljyä aina +900 °C asti. Myös massan paineenkestokyky on huippuluokkaa. Se tarttuu erinomaisesti tiivistepinnoille ja päittäisliitoksiin, mikä takaa tiivistyksen 250 bariin asti. Ilman tiivisterenkaita tiivistetyt laipat kestävät 450 barin paineen ja ruuviliitokset jopa 550 baria.

  BIRKOSIT-tiivistemassa pakataan ja toimitetaan 1 kg:n purkeissa. Massa on erittäin helppo levittää kohteeseensa ja kohteen käyttöä voidaan jatkaa välittömästi levityksen jälkeen.

  Valmistaja takaa avaamattomille purkeille viiden vuoden säilyvyyden. Avatun purkin säilyvyydeksi taataan kolme vuotta. Purkki tulee sulkea huolellisesti ja säilyttää kuivassa ja viileässä tilassa.

  Kun massaa käytetään ohjeiden mukaisesti ja esim. turbiinit huolletaan säännöllisesti, takaa valmistaja tuotteen käyttöiäksi tiivistetyillä konepinnoilla 10 vuotta.

  BIRKOSIT-tiivistemassa valmistetaan orgaanisesta hartsista ja mineraalisesta petroliöljystä. Tuotetta valmistaa saksalainen Sole Manufacturer A. I. Schulze.

  Oheisista linkeistä löydät lisätietoa BIRKOSIT-tiivistemassasta:

  Esite1          Esite2          Esite3

  TEOLLISUUDEN PALVELIJA

  Jindustry Oy palvelee yritysten kunnossapitoa tuomalla maahan varaosia sekä koneita ja laitteita suoraan keskieuroopasta. Maahantuomme maailmalla tunnettujen valmistajien komponentteja Saksassa toimivan oman ostotoimistomme välityksellä. Alkuperäisvaraosien edullisuus, toimitusvarmuus sekä tuotevalikoiman laajuus ovat etuja, joita tarjoamme asiakkaillemme.

  YHTEYSTIEDOT

  Jukka Tykkyläinen
  jindustry@co.inet.fi
  P. 0207 191020

  Jindustry Oy
  Tuomelankankaantie 9
  53830 Lappeenranta

  Jindustry GmbH
  Hochstadenstrasse 144
  D-41189 Mönchengladbach
  info@jindustry.de
  Tel. +49 2166 950367