Epäkeskoruuvipumput

Epäkeskoruuvipumppujen varaosat tarvikeosina

Epäkeskoruuvipumppujen käyttö on lisääntynyt viime vuosina huomattavasti. Syynä tähän lienee niiden taloudellisuus, luotettavuus ja vähäinen energiankulutus.

Epäkeskoruuvipumppujen höytysuhde ja käyttöikäikä määräytyvät staattorin ja roottorin välisen sovituksen mukaisesti.  Mikäli sovitus ei ole tarpeeksi tiivis, vähenee pumpun tuottama paine. Toisaalta jos sovitus taas on liian tiukka, johtaa se energiankulutuksen kasvamiseen.

Pumppujen kunnosta kannattaa pitää huolta, sillä säännöllinen varaosien vaihto ja pumpun huoltaminen lisäävät pumpun käyttöikää ja tehostavat sen toimintaa.

Meidän kauttamme saat kilpailukykyiseen hintaan roottoreiden ja staattoreiden lisäksi kytkintangot, käyttöakselit yms. pienosat, mitä ikinä pumppuihisi tarvitset.

Toimimme yhteistyössä saksalaisten yhteistyökumppaneidemme kanssa, joilla on jo 20 vuoden kokemus laadultaan korkeatasoisten ja kestävien varaosien valmistuksesta yleisimpiin epäkeskoruuvipumppuihin.

Tarvikevaraosat ovat saatavilla mm. seuraaviin pumppumerkkeihin: mm. ALLWEILER, NETZSCH , SEEPEX ..

Alkuperäisosina mm: Bornemann, PCM, Mono, Resch 

Lisäksi huollamme pumppuja täällä Suomessa, joten voit pyytää tarjousta myös huolloista.

TEOLLISUUDEN PALVELIJA

Jindustry Oy palvelee yritysten kunnossapitoa tuomalla maahan varaosia sekä koneita ja laitteita suoraan keskieuroopasta. Maahantuomme maailmalla tunnettujen valmistajien komponentteja Saksassa toimivan oman ostotoimistomme välityksellä. Alkuperäisvaraosien edullisuus, toimitusvarmuus sekä tuotevalikoiman laajuus ovat etuja, joita tarjoamme asiakkaillemme.

YHTEYSTIEDOT

Mika Lenkkeri
mika.lenkkeri@jindustry.fi
P. 0207 191 022

Jukka Tykkyläinen
jukka.tykkylainen@jindustry.fi
P. 0207 191 021

Jindustry Oy Kantosaarenkatu 9 49400 Hamina Finland

Jindustry Oy
Sibeliuskatu 38, hsto 207
49400 Hamina
Finland

P. 0207 191 020

Jindustry GmbH
Hochstadenstrasse 144
D-41189 Mönchengladbach
info@jindustry.de
Tel. +49 2166 950367