Vi betjänar industrin

Jindustry Oy stöder företagens underhållsarbete genom att importera reservdelar samt maskiner och utrustning direkt från Centraleuropa. Vi importerar komponenter från världskända tillverkare genom vårt egna inköpskontor i Tyskland. Prisvärda originalreservdelar, leveranssäkerhet samt ett omfattande produktsortiment är några av de fördelar vi erbjuder våra kunder.

KUNDREFERENSER

Jindustry Oy

Vi tar hand om allt som rör era
reservdelsinköp från utlandet.

Med över 20 års erfarenhet av leveranser inom branschen.

Vi erbjuder våra kunder en bekymmersfri och samtidigt konkurrenskraftig inköpskanal för anskaffning av reservdelar från utlandet. Industriella reservdelar är känd för att vara en produktkategori vars prissättningsproblem beror på bristen på konkurrens. Tack vare vårt egna företag i Tyskland kan vi erbjuda ett konkurrenskraftigt alternativ för anskaffandet av underhållsmaterial direkt från reservdelarnas ursprungsland, Tyskland eller från någon annan plats i Centraleuropa. All kommunikation sker på engelska genom vår tekniska säljare.

Även om varorna kommer från utlandet tar vi hand om allt som rör transport, leveranskontroll och beställning för vår kunds räkning.

När det gäller reservdelar spelar även leveranssäkerheten en viktig roll och dess betydelse betonas vid oförutsedda situationer.

Speciellt när det gäller komponenter tillverkade i Tyskland kan vårt egna kontor i landet säkerställa snabbast möjliga leverans till våra kunder.

Vi tar alltså hand om allt som rör era reservdelsinköp från utlandet. Efter över 20 år i branschen och tusentals leveranser vågar vi påstå att vi kan vårt yrke.

Bland våra kunder finns de största processindustriföretagen och de ledande underhållsföretagen i Finland, de har testat funktionen hos våra tjänster genom åren.

KONTAKTUPPGIFTER

Jukka Tykkyläinen
Projektingenjör
[email protected]

Sanna Harju
Sekreterare
(försändelser, transport, fakturering)
[email protected]
Tel +358 207 191 025

Jindustry Oy Kubbenkatu 3 49400 Hamina Finland

Jindustry Oy
Kubbenkatu 3
49400 Fredrikshamn
Finland
Tel. +358 207 191 020

Jindustry GmbH
Hochstadenstrasse 144
D-41189 Mönchengladbach
[email protected]
Tel. +49 2166 950367