Excenterskruvpumpar

Reservdelar för excenterskruvpumparna finns att få som tillbehörsdelar

Användningen av excenterskruvpumpar har märkbart ökat under de senaste åren. Orsakerna till detta torde vara att de är ekonomiska, pålitliga och deras energiförbrukning är liten.

Excenterskruvpumparnas verkningsgrad och livslängd baserar sig på anpassningen mellan statorn och rotorn. Om anpassningen inte är tillräckligt tät, minskar trycket som pumpen genererar. Däremot om anpassningen är för tät, leder det till att energiförbrukningen ökar.

Pumparna ska servas regelbundet, eftersom regelbundna reservdelsbyten och service av pumpen ökar dess livslängd och effektiviserar dess funktion.

Från oss får du till ett konkurrenskraftigt pris smådelar o.d. till rotorer, statorer, kopplingsstänger och drivaxlar, allt vad du kan behöva till dina pumpar.

Vi samarbetar med våra tyska samarbetspartners som har mer än 20 års erfarenhet av tillverkning av högklassiga och hållbara reservdelar för de vanligaste excenterskruvpumparna.

Tillbehörsreservdelar finns att få bl.a. till följande pumpmärken: ALLWEILER, NETZSCH , SEEPEX…

Originaldelar bl.a.: Bornemann, PCM, Mono, Resch

Därutöver servar vi pumpar här i Finland, dvs. du kan be om offert också på service.

VI BETJÄNAR INDUSTRIN

Jindustry Oy stöder företagens underhållsarbete genom att importera reservdelar samt maskiner och utrustning direkt från Centraleuropa. Vi importerar komponenter från världskända tillverkare genom vårt egna inköpskontor i Tyskland. Prisvärda originalreservdelar, leveranssäkerhet samt ett omfattande produktsortiment är några av de fördelar vi erbjuder våra kunder.

KONTAKTUPPGIFTER

Jukka Tykkyläinen
Projektingenjör
[email protected]

Sanna Harju
Sekreterare
(försändelser, transport, fakturering)
[email protected]
Tel +358 207 191 025

Jindustry Oy Kubbenkatu 3 49400 Hamina Finland

Jindustry Oy
Kubbenkatu 3
49400 Fredrikshamn
Finland
Tel. +358 207 191 020

Jindustry GmbH
Hochstadenstrasse 144
D-41189 Mönchengladbach
[email protected]
Tel. +49 2166 950367